Ofte stilte spørsmål

 

Hvorfor og når bør jeg skifte ut mine vinduer?

- Hvis dine vinduer er mer enn 20 år gamle
- Vinduene er punkterte(dugg/uklarhet mellom glasslagene)
- Vinduene har råteskader
- Det er trekk fra vinduene(kaldras eller luftlekkasjer)

Hvilken åpningsfunksjonen skal jeg velge?

Det er stilen på huset eller hva den enkelte foretrekker.
Det første valget du bør ta ved valg av et vindu er mekanismen. I Norge bruker vi klart mest toppsvingvinduer. Disse åpnes utadslående, og de kan svinges rundt slik at du kan vaske utsiden av vinduet innenfra . I tillegg til toppsvingte vinduer tilbyr vi deg også sidehengslete vinduer (utadslående) og fastkarmvinduer (kan ikke åpnes). Vi tilbyr også sidehengte tofløyete vinduer (med midtpost), sidesvingvinduer, og topphengslete vinduer. I tillegg leverer vi balkongdører (enfløyet og tofløyet).

Tre,aluminium,pvc eller aluminiumskledde trevinduer?

I Norge benyttes overveiende trevinduer. Alle våre trevinduer leveres standardmessig hvitmalt . Alternativt kan du velge aluminiumsvinduer: Rammene er også laget av tre, men kledd med aluminium utvendig, som gjør vinduene enda mer motstandsdyktige,værbestandige og mer vedlikeholdsvennlige. Aluminiumsvinduer er noe mer kostbare enn rene trevinduer. Vi fører også PVC-vinduer,som er tilnærmet vedlikeholdsfrie.

Har dere egne montører?

EKO Vinduer og Dører AS har egne montører med god kjennskap til produktene og utfører montering raskt og fagmessig. Ved å velge de ferdige monterte produktene fra EKO Vinduer og Dører AS, har du garantert korrekt montasje. Produktene bli aldri bedre enn resultatet av monteringen. Vår monteringsavdeling er også behjelpelig med demontering og montering av vinduer og dører uansett type.