Om EKO Vinduer og Dører AS

EKO Vinduer og Dører AS selger Litauske produkter, og med meget god kvalitet, som importeres til Norge. Firmaet er norskregistrert og er 5 år gammelt. Hele historien starter med MinlitaBygg As for 11 år siden, et byggefirma. Vi har derfor bred erfaring i å se helhetlige løsninger.
Eko Vinduer og Dører As er idag en totalleverandør av komplette byggtjenester i det norske markedet. Vår hovedfokus er i dag rettet mot det private markedet. Vi har de seneste 10 årene bygget opp mange gode referanser, og noen av de kan dere finne på vår nettside. Skal du pusse opp bad, skifte vinduer, bygge tilbygg eller helt enkelt pusse opp, så er vi din rette partner.

Våre dører og vinduer produseres i svært høy kvalitet. Firmaet har etablert en fornøyd kundemasse, fortrinnsvis på Østlandet. Høsten 2012 ble det på bakgrunn av økt grad av henvendelser, besluttet å produsere og importere dører og vinduer under merkevaren EKO Vinduer og Dører AS. Firmaet vokser og vi ser frem til en spennende utvikling av våre produkter i fremtiden. Produktene som leveres etterkommer de krav og spesifikasjoner som det norske markedet krever. Vårt Oslokontor holder til i trivelige lokaler i Johannes Bruns Gate på Bislet. EKO Vinduer og Dører AS har sin forhandlersalgsavdeling i Vilnius, Litauen. På grunn av svært gode produksjonsvilkår kan vi levere topp kvalitet til meget gunstige betingelser.

Våre erfarne kalkulatører er alltid klare til å beregne dine prosjekter,det være seg aluminium, tre, tre kledd i aluminium og PVC.
Det vil også være anledning til å besøke våre fabrikker i Litauen direkte.